Nieuwsbrief

Partner

Wortell

Wortell

Moderne werkplek, Office 365

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Wij helpen organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe Microsoft technologie. We weten hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we onze klanten door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.

Wortell heeft maar liefst tien Microsoft Gold competenties. We zijn twee keer verkozen tot beste Microsoft partner van Nederland en daar zijn we trots op.

 • 2017 Microsoft Healthcare Digital Transformer
 • 2017 Finalist Messaging Award
 • 2016 Winner Partner Seller Award
 • 2016 Winner Application Development Award
 • 2016 Finalist Windows and Devices Deployment Award
 • 2016 Finalist Public Sector: Microsoft CityNext Award
 • 2 keer benoemd tot beste Office 365 Partner wereldwijd

Wortell implementeert op innovatieve wijze Microsoft-oplossingen als Office 365, Enterprise Mobility + Security, Secure Productive Enterprise, Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, SharePoint, Windows 10 en Office 365. Wij implementeren ook meer infrastructuur gerelateerde oplossingen zoals Azure IAAS oplossingen, Azure Stack en ConfigManager.

Wij werken dagelijks met Microsoft samen. Wij werken op projectbasis en zijn graag eindverantwoordelijk voor het projectresultaat. Daarnaast is onze expertise op inhuurbasis beschikbaar en nemen wij opgeleverde omgevingen in beheer.

Wij hebben de volgende Microsoft competenties:

 • Gold Cloud Platform
 • Gold Cloud Productivity
 • Gold Enterprise Mobility Management
 • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
 • Gold Cloud Customer Relationship Management
 • Gold Datacenter
 • Gold Messaging
 • Gold Windows and Devices
 • Gold Collaboration and Content
 • Gold Application Development
 • Silver Data Analytics
 • Silver Data Platform
 • Silver Communications

Kennis van Wortell

Bewapen jouw bedrijf tegen cybercrime

Cyberaanvallen zijn al jaren een groot probleem voor bedrijven in alle sectoren, van ziekenhuizen tot universiteiten en van de detailhandel tot de horeca. Wie zich niet tegen cybercrime wapent, heeft kans om slachtoffer te worden met grote gevolgen van dien. Download daarom dit trendrapport en ontdek de 5 belangrijkste cybersecuritytrends van 2022.

Lees verder

Doe de cybersecurity gezondheidscheck 2021

Cybercriminelen liggen 24/7 op de loer en benutten ieder zwak punt binnen jouw beveiliging. Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie voldoet aan de benodigde securityeisen. Ben je niet voorbereid? Dan heb je kans dat je ten prooi valt van cybercriminelen met vervelende consequenties als gevolg. Download deze whitepaper en doe de cybersecurity gezondheidscheck om te zien of jouw bedrijf in 2021 goed beveiligd is.

Lees verder

8 hackerstechnieken uitgelicht

Een goede online security is onmisbaar nu collega’s vooral thuis aan het werk zijn. Ook na de pandemie zal thuiswerken het nieuwe normaal worden. Daarom is het belangrijk dat jouw online beveiliging is ingericht op de meest gebruikte hackerstechnieken van dit moment. In deze whitepaper lees je welke technieken dat zijn en hoe je jouw organisatie beschermt.

Lees verder

Waarom worden zelfs goed beveiligde bedrijven gehackt?

Niemand wil het slachtoffer worden van cybercrime: het kost bedrijven veel geld en zorgt voor een behoorlijke deuk in het imago. Daarom investeerden bedrijven de afgelopen jaren in beveiligingstools. Maar desondanks worden goed beveiligde bedrijven nog steeds slachtoffer. Lees in deze whitepaper waarom.

Lees verder

CIO’s terecht ongerust over cyberveiligheid

CIO’s maken zich zorgen om de toenemende dreiging van cybersecurity, zeker nu we structureel thuis vanuit de cloud werken. Bij het snel uitrollen van online werkplekken werd vaak onvoldoende rekening gehouden met security, privacy en compliancy. Het is tijd voor organisaties om de focus te verschuiven van overlevingsmodus naar het investeren in het beveiligen van de bedrijfsdata!

Lees verder

Cybersecurity: casus Universiteit van Maastricht

Net voor Kerstmis 2019 legden hackers het interne netwerk van de universiteit Maastricht wekenlang plat. 2 ton losgeld later konden ze weer aan de slag. Hoe gingen de hackers te werk en wat ging er bij de universiteit precies mis? Dat en hoe ze dat hadden kunnen voorkomen lees je in deze technische whitepaper.

Lees verder

7 adviezen om je beveiligingsniveau te verhogen

Thuiswerken heeft een grote invloed op het beveiligingsniveau van jouw organisatie. De traditionele security aanpak beschermde jou misschien wel binnen de muren van kantoor, op het veilige netwerk. Maar nu werken collega’s van verschillende wifi-netwerken met voor jou onbekende devices. Is jouw security daarop ingesteld?

Lees verder


Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.