Nieuwsbrief

Partner

Codit

Codit

IoT, integratie

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie. Codit startte als Microsoft BizTalk Server specialist en is inmiddels uitgegroeid uit tot een expert in business integratie, API management, Azure-oplossingen en -architectuur en Internet of Things.

Codit is de grootste partner voor Microsoft integratie- en cloudoplossingen in Europa, met meer dan 120 medewerkers in zes landen. Het Nederlandse Axon Olympus is eind 2016 gefuseerd met Codit en werkt nu onder de naam Codit Nederland.


Kennis van Codit

Field gateway: de allesbinder voor IoT

IoT-oplossingen zorgen ervoor dat apparaten verbonden worden met de cloud. De sensoren in deze apparaten verzamelen data die op het cloud-platform samenkomen voor verdere analyse. Maar hoe zorg je ervoor dat alle apparaten en machines gekoppeld worden aan de cloud? Hoe doe je dat op een veilige manier? Eén mogelijkheid is een field gateway verbinding, hierover lees je meer in deze whitepaper.

Lees verder

Pak de IoT-uitdagingen nu aan!

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van IoT en naar verwachting zullen de komende jaren steeds meer bedrijven investeren in deze technologie. Jouw onderneming mag natuurlijk niet achterblijven, daarom is het belangrijk om alle ins en outs van deze technologie onder de loep te nemen. Dit e-boek zet de details van IoT op een rij en helpt je bij het opzetten van een IoT-strategie in jouw onderneming.

Lees verder


Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.