Nieuwsbrief

Partner

Caase.com

Caase.com

ICT

Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.

Caase.com levert het in eigen beheer ontwikkelde Digital Workplace (Social Intranet). Deze Digital Workplace zorgt voor de gebruikers, in combinatie met de juiste adoptie, dat klanten de route naar de cloud als prettig, succesvol en uiterst effectief ervaren.


Kennis van Caase.com

Personeel draagt bij aan betere cybersecurity

We herinneren ons allemaal WannaCry nog wel. Deze ransomware legde in mei 2017 Q-Park volledig lam en zette de productie in een aantal Renault-fabrieken stop. De grootste nachtmerrie van ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie minder vatbaar is voor aanvallen? Hoe verbeter je de cybersecurity in jouw organisatie? De 9 tips in deze whitepaper zetten je op het goede spoor.

Lees verder

Voldoen aan AVG is boetes vermijden

Uit onderzoek bleek dat nog niet alle organisaties voldoen aan de nieuwe Europese privacyregelgeving. Niet alleen lopen deze organisaties de kans op de vingers getikt te worden door de Autoriteit Persoonsgegevens, ze missen ook het voordeel van gestroomlijnde processen. Ga aan de slag met de 8 tips uit deze whitepaper en zorg ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de AVG.

Lees verder


Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.