Nieuwsbrief

Partner worden

Events

Introductie

Heliview en RIFF Content Marketing zijn specialist in B2B leadgeneratie gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige content. Heliview werkt via een aantal gespecialiseerde werkmaatschappijen, namelijk:

  • Heliview Conferences en Training B.V. voor het genereren van leads op doelgroep gerichte congressen.
  • Heliview Professional Marketing Services B.V. voor het op maat genereren van leads via hoogwaardige telemarketing campagnes.

RIFF Content Marketing is verantwoordelijk voor het genereren van online leads via content marketing.

Heliview & RIFF Content Marketing bieden onder de naam 'SecurityUpdate' een volledig geïntegreerd multichannel marketing en leadgeneratieconcept voor dienstverleners op het gebied van Business Analytics, Data Management, Business Intelligence, Datawarehousing en Big Data. Op de portal ‘SecurityUpdate’ komen de diensten en het bereik van de verschillende Heliview onderdelen, samen met RIFF Content Marketing, rondom deze thema’s samen. De portal fungeert als centraal platform voor onder meer de congressen, whitepapers, blogs en webinars die Heliview en RIFF Content Marketing met hun doelgroepen deelt.

Partner worden?

Partner worden van een van de Security congressen?

De security congressen van Heliview bieden u een uitstekende gelegenheid om u als leverancier op het gebied van Security te profileren en te werken aan thought leadership position, leadgeneratie en/of naamsbekendheid. U ontmoet (nieuwe) zakelijke eindgebruikers en decision makers waarmee u contact kunt leggen.

Op dit congres van Heliview:

  • komt u in contact met een hoogwaardige congresdoelgroep via invitation-only
  • heeft u minimaal zeven 1-op-1 gesprekken met deelnemers op basis van uw voorselectie
  • wordt gebruik gemaakt van de Top 1.000 DMU-monitor

Uw ROI is onze zorg

Op de congressen van Heliview kunt u zich als belangrijke leverancier van producten en diensten op het gebied van Security profileren. Voor ons staat uw ROI altijd centraal. Om uw ROI voor het congres te borgen, brengen wij u in contact met de door u gewenste doelgroep.

Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst helpen wij u bij het creëren van een gerichte deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan een van de Security congressen van Heliview? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met:

Marieke Versteegh, Senior Inhouse Sales: +31 (0)76 - 548 40 76

Online Partnerships

Content marketingbureau RIFF Content Marketing is in onder meer specialist in whitepaper marketing. Kennis in de vorm van whitepapers, webcasts, achtergrondartikelen en onderzoeksrapporten lenen zich bij uitstek als antwoord op prospects die zich online oriënteren. Omdat de informatie op de portal bezoekers helpt bij ideevorming en oriëntatie, spreekt de portal de volledige doelgroep aan. Door in deze ’vroege‘ fase van het inkoopproces interactie met de doelgroep op gang te helpen kunnen suspects tijdig worden geïdentificeerd en opgevolgd.

Doelstelling van een content marketing portal is om bezoekers met een specifieke belangstelling naar de thema’s te trekken. Bezoekers komen op de portal via zoekmachines, linkrubrieken, nieuwsbrieven, Social Media, blogs, video’s en publicaties op andere portalen. RIFF Content Marketing maakt voor promotie van kennisportalen gebruik van het onderstaande promotiemodel. De belangrijkste componenten zijn hierbij:

  • Positionering in zoekmachines: Bij de promotie van een content marketing portal ligt de nadruk op de zoeksites met het grootste marktaandeel in Nederland
  • Adverteren op zoekwoorden: Naast de positionering in de zoekresultaten wordt bij de belangrijke zoekmachines geadverteerd op woorden. Deze tekstuele advertenties verschijnen doorgaans naast en/of boven de zoekresultaten
  • Social networks: Nieuwe kennisdocumenten worden gepost in relevante Social Media
  • E-mail marketing: Bezoekers kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief van de content marketing portal waarin nieuwe publicaties worden opgenomen

Afhankelijk van de gewenste invulling kan gekozen worden van een “Gold”, “Silver”, “Bronze” of “Topic” partnership. Uitgangspunt van een partnerships is het aantal content plaatsingen voor kennisdocumenten in de vorm van rapporten, whitepapers, publicaties of webcasts. De content wordt in overleg geplaatst op de verschillende portals. Daarnaast is het ook mogelijk om een campagne op maat samen te stellen (een CPL campagne). Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een specifiek profiel.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Bob Oord, Sales: +31 (0)20 - 7871316

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

5 do’s voor het succesvol beveiligen van Robotic Process Automation

Zorgt standaardisatie voor meer bescherming?

Positieve ontwikkelingen Industrial Cyber Security voor 2020

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.