Nieuwsbrief

Over Heliview

Events

Heliview

Heliview Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Onze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement, industrie en zorg, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

Congressen en evenementen
Onze congressen en evenementen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om kennis te delen en te netwerken. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables. Ons concept van 1-op-1 gesprekken garandeert dat deelnemers en partners op een eenvoudige en informele manier contact met elkaar leggen om kennis en ervaring uit te wisselen. 

Trainingen
In onze unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis, skills en tools voor deelnemers en hun organisaties. Wij werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die hun expertise, kennis en ervaring delen.

Internationale studiereizen
Tijdens onze internationale studiereizen, staat kennisdeling en netwerken met (hoger) management en senior specialisten centraal. De studiereizen gaan naar de meest prestigieuze en inspirerende internationale conferenties, waar de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied worden getoond.  

Heliview Professional Marketing Services BV

Heliview Professional Marketing Services BV richt zich specifiek op het leveren van gekwalificeerde business leads. Als congresorganisatie en trainer is Heliview al vele jaren zeer actief met het benaderen van specifieke en zeer uiteenlopende doelgroepen. Heliview Professional Marketing Services verzorgt een gecombineerd aanbod van de instrumenten die Heliview tot voor kort alleen voor haar eigen congressen en trainingen heeft ingezet. Met behulp van deze specifieke instrumenten verzorgt Heliview Professional Marketing Services nu ook lead genererende services voor de zakelijke markt.

Een team van speciaal getrainde executive telemarketeers is verantwoordelijk voor de actieve telefonische benadering van de doelgroepen voor onze klanten. Dit kan variëren van mensen uitnodigen voor round table sessies tot het boven tafel krijgen van kwalificerende informatie.

Roundtables

Een roundtable is een door een klant in samenwerking met Heliview Professional Marketing Services B.V. (Heliview PMS) georganiseerde discussie, waarbij de klant in samenwerking met Heliview PMS de content verzorgt. Tevens zal in samenspraak met Heliview PMS de doelgroep gedefinieerd en bijeengebracht worden, die vooral zal bestaan uit eerder gegenereerde leads tijdens de hieronder genoemde online campagne en op het hierboven genoemde event. Heliview PMS is verantwoordelijk voor het uitnodigen van deze doelgroep en verbindt haar onafhankelijke naam aan de bijeenkomst.

De discussie duurt ongeveer 3 uur (exclusief lunch), waarvan gedurende het eerste gedeelte een interactieve discussie plaatsvindt aan de hand van een aantal actuele uitdagende thema’s. Gedurende het tweede gedeelte vindt een besloten en gezeten lunch plaats waarbij in een informele sfeer relaties kunnen worden opgebouwd en waarin verder wordt gediscussieerd over de thema’s.

Waarom deze roundtables?

Omdat u door middel van een roundtable discussie in contact komt met 10 tot 15 zeer specifieke deelnemers die precies tot uw doelgroep behoren. Met een roundtable heeft u deze doelgroep exclusief en interactief aan tafel.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Jan Hein Boos, Accountmanager: +31 (0)76 - 548 4000

Multichannel Campagne Integratie & Planning

In dit overzicht worden een aantal campagne componenten uitgewerkt die ‘stand alone’ of gecombineerd ingezet kunnen worden ten behoeve van uw marketing. Wanneer meerdere componenten ingezet worden kunnen de componenten worden geïntegreerd en kunnen zij elkaar versterken in de buyer journey van de potentiële klant.

Promotiemodel

Wij nodigen u graag uit om contact op het nemen met Heliview om een gezamenlijk een geoptimaliseerde campagne samen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

5 do’s voor het succesvol beveiligen van Robotic Process Automation

Zorgt standaardisatie voor meer bescherming?

Positieve ontwikkelingen Industrial Cyber Security voor 2020

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.