Nieuwsbrief
vrijdag 21 april 2017

Masterclass Security Awareness

Zijn jouw medewerkers zich bewust van de rol die zij spelen in het proces van informatiebeveiliging? Herkennen zij risico’s en weten ze hoe ze veiliger kunnen werken?

Masterclass Security Awareness

In samenwerking met Insight Security zal op 23 mei de eerste training van de masterclass ‘Security Awareness’ plaatsvinden in Soesterberg. In anderhalve dag leert u orderbegeleiding van een expert alles over het opzetten van een awareness programma.

De Masterclass

In deze training leert u een goed functionerend security awareness programma op te zetten voor de eigen organisatie. In één dag wordt u meegenomen in de grondbeginselen voor het opzetten van een effectief programma. Vervolgens gaat u zelf aan de slag binnen uw eigen organisatie. Na 4 weken geeft de halve dag training u de gelegenheid uw plan te toetsen en advies en tips te vragen aan trainer en vakgenoten.

Waarom mag u deze training niet missen?

  • U leert aan de hand van een beproefde methode een security awareness programma op te zetten.
  • Naast theorie gaat u zelf aan de slag met een praktijkopdracht.
  • U spart met vakgenoten en ontvangt tips en advies op uw eigen awareness plan.
  • U krijgt veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte.

Lees meer over de masterclass.

Uw Trainer

Wilbert Pijnenburg zal uw trainer zijn tijdens deze masterclass. Wilbert is CISA en CISSP bij Insitesecurity en heeft in de afgelopen 10 jaar tientallen nationale en internationale organisaties begeleid bij het ontwikkelen en inrichten van bewustwording programma’s. Wilbert mag zich door zijn internationale ervaring een autoriteit noemen op het gebied van bewustwording en training en heeft een unieke visie ontwikkeld om mens, organisatie en techniek te verbinden.

Wilbert heeft diverse informatiebeveiligings- en security awareness publicaties op zijn naam en geeft gastcolleges voor de Erasmus Universiteit en de Haagse Hogeschool en is tevens lid van de Beroepenveldcommissie van de Information Security Management Opleiding aan de Haagse Hogeschool.

Meld u nu aan!

Wilt u graag deelnemen aan deze Masterclass? Meld u dan hier aan.

 

 

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.