Nieuwsbrief
dinsdag 3 oktober 2017

Is bedrijfsdata wel veilig?

U bedrijfsdata is van groot belang en u wilt niet dat deze zo maar op straat beland. De impact van beveiligingslekken is per organisatie verschillend. Met de komst van “cloud” is het des te meer een uitdaging voor organisaties hoe moet worden omgegaan met beveiliging. Hoe wordt bijvoorbeeld de data in de “cloud” opgeslagen? Of hoe vindt het transport plaats tussen “cloud” en de medewerkers? Hacker…

Is bedrijfsdata wel veilig?

Beveiliging van informatiesystemen staat tegenwoordig hoog in het vaandel. In het verleden waren berichten omtrent beveiligingslekken in IT infrastructuren sporadisch, terwijl het nu aan de orde van de dag is dat beveiligingslekken worden ontdekt en hiermee gevoelige informatie op straat of in verkeerde handen beland.

U bedrijfsdata is van groot belang en u wilt niet dat deze zo maar op straat beland. De impact van beveiligingslekken is per organisatie verschillend. Met de komst van “cloud” is het des te meer een uitdaging voor organisaties hoe moet worden omgegaan met beveiliging. Hoe wordt bijvoorbeeld de data in de “cloud” opgeslagen? Of hoe vindt het transport plaats tussen “cloud” en de medewerkers? Hackers, virussen en malware worden steeds geavanceerder, waardoor dit ook steeds geavanceerdere beveiligingsvraagstukken oplevert.

In hoeverre past uw huidige IT-omgeving nog bij uw organisatie? Sluit uw IT-infrastructuur nog wel voldoende aan bij de eisen van de organisatie? Biedt de IT-voorziening nog wel de juiste groei mogelijkheden of flexibiliteit om de komende jaren uw organisatie te blijven ondersteunen? Allemaal relevante vraagstukken waar we in iedere organisatie mee te maken hebben.

FIT Conference 2017 – Future Infrastructure Technology

De aandacht voor IT-infrastructuur is weer helemaal terug. Ontwikkelingen als IOT, Cloud, DevOps, Digital Transformation en Cyber Security vragen iets anders van de IT-infrastructuren. We zien steeds meer organisaties die inzien dat de IT infrastructuur aan de basis staat van het succes van een organisatie.

Toekomstbestendig, flexibel, schaalbaar en veilig. Dit zijn allemaal kernelementen waar een moderne IT-infrastructuur aan moet voldoen. Tegelijkertijd zijn het onderwerpen die terugkomen op het Future Infrastructure Technology conference 2017. Op 7 november zal dit congres plaatsvinden in stadion de Kuip (Rotterdam).

Benieuwd naar de ervaringen van IT infrastructuur experts, meld u dan direct aan voor het congres.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.