Nieuwsbrief
vrijdag 10 maart 2017

Het wachtwoord is (bijna) dood. Leve de biometrie!

Tijdens deze workshop op het Identity & Access Management wordt u op luchtige wijze langs diverse aspecten van het gebruik van biometrie geleid. In enkele rondes wordt steeds een cruciaal aspect van biometrische persoonsherkenning geschetst en wordt een korte discussie gevoerd.

Het wachtwoord is (bijna) dood. Leve de biometrie!

U wordt op luchtige wijze langs diverse aspecten van het gebruik van biometrie geleid. In enkele rondes wordt steeds een cruciaal aspect van biometrische persoonsherkenning geschetst en wordt een korte discussie gevoerd.

U heeft zo de gelegenheid om uw overwegingen, twijfels, verwachtingen, etc. actief te ventileren en respons te krijgen. De sprekers benaderen de kwesties vanuit de biometrie met IAM in hun achterhoofd.

Doel is u als deelnemer concrete argumenten te geven om de keuze om wel of niet biometrie toe te passen beter gefundeerd te kunnen (gaan) maken.

Woon deze workshop ook bij!

Wilt u ook deze workshop over biometrie bijwonen? Meld u dan direct aan voor deelname aan dit congres en zorg ervoor dat u plaatsje in de zaal is gereserveerd!

Gerelateerde blogs

<string>(

dinsdag 16 mei 2017

Complexe wachtwoorden maken toegang niet veiliger

<string>(

dinsdag 21 februari 2017

Hoe veilig zijn uw wachtwoorden eigenlijk?

<string>(

vrijdag 25 november 2016

André Kuipers verzorgt afsluitende keynote IT & Information Security congres

<string>(

maandag 10 oktober 2016

Security in een netwerk waar grenzen vervagen

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.