Nieuwsbrief
woensdag 23 augustus 2017

De toegevoegde waarde van een digital identity platform

Daan van den Eshof, Productmanager bij Rabobank spreekt op het Cloud Identity congres op 12 oktober in zijn sessie over de toegevoegde waarde van een digital identity platform.

De toegevoegde waarde van een digital identity platform

De toegevoegde waarde van een digital identity platform

Aan het einde van deze sessie is het voor iedereen duidelijk wat de toegevoegde waarde is van een digital identity plaform, voor merchants en de consument! Consumenten verwachten een volledige online klantreis, 40% haakt af bij een offline handeling! Een platform biedt de mogelijkheid om consumenten middels verscheidene diensten (zoals digitaal ondertekenen) te voorzien in hun reis. Daarnaast kunnen merchants op een eenvoudige manier bijblijven met de laatste technologie en regelgeving. In deze sessie wordt u de voordelen van een dergelijk platform uitgelegd aan de hand van een klantcase bij onder meer de Rabobank.

Duopresentatie

Daan geeft deze presentatie samen met Jan Wijma, digital identity expert bij Signicat. 

Over Daan

Daan van den Eshof is binnen Rabobank verantwoordelijk voor Rabo eBusiness propositie waarmee het  partnership met Signicat succesvol ingezet kan worden bij klanten die hun online dienstverlening willen verbeteren.

Over Jan

Jan Wijma is binnen Signicat verantwoordelijk voor presales in de BeNeLux. In deze rol kan hij zijn technische achtergrond combineren met zijn ervaring als management consultant. In het partnership met Rabobank is hij verantwoordelijk voor de gezamenlijke productroadmap.

Woon deze sessie ook bij!

Wilt ook deze sessie bijwonen? Meld je dan direct aan voor deelname aan dit Cloud Identity congres 2017. Ga naar het inschrijfformulier.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.