Nieuwsbrief
maandag 11 september 2017

Are You Ready for Cloud-Based Identity and Access Management?

Succesvolle digitale transformatie vereist een robuuste, adaptieve, schaalbare en beveiligde manier van verzamelen, managen, authenticatie, voorziening en gebruik van digitale identiteiten ter ondersteuning van een breed scala aan applicaties en use cases. De juiste Identity & Access Management (IAM) fundering kan een digitale transformatie maken of breken en deze service verplaatst zich snel naar…

Are You Ready for Cloud-Based Identity and Access Management?In de openingskeynote op het Cloud Identity congres, geeft David Goodman, technologie-analist bij het gerenommeerde bureau ‘TechVision Research’, u concrete inzichten waarom identiteitsmanagement volledig of grotendeels naar de cloud moet worden verplaatst.

Lees het volledige artikel 

De onvermijdelijke beweging van IAM naar de cloud
Digitalisering, de noodzaak tot het hebben van een flexibele IT infrastructuur, de komst van steeds meer IoT apparaten en de noodzaak om externe identiteiten toegang te geven tot uw systemen zijn hier debet aan. David schetst de markt van aanbieders, geeft u een checklist van wat uw wensen en eisen zouden moeten zijn en geeft u handvatten voor het opstellen van een roadmap voor uw IAM cloud migratiestrategie.

Woon deze keynote ook bij
Wilt u deze pragmatische openingskeynote ook bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan voor deelname aan het Cloud Identity congres. Ga direct naar het aanmeldformulier.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.