Nieuwsbrief
vrijdag 25 november 2016

André Kuipers verzorgt afsluitende keynote IT & Information Security congres

ESA-astronaut en onderzoeker International Space Station, André Kuipers deelt tijdens deze keynote op het IT & Information Security congres zijn ervaringen rondom innovatie en veiligheid in de ruimte.

André Kuipers verzorgt afsluitende keynote IT & Information Security congres

ESA-astronaut en onderzoeker International Space Station, André Kuipers deelt tijdens deze keynote zijn ervaringen rondom innovatie en veiligheid in de ruimte.

Wie kent hem niet?!

André Kuipers (1958) is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe.

Wonen en werken op het internationale ruimtestation ISS

Na jaren van training in Houston, Moskou, Keulen, Montreal en Tokio werd André, samen met een Russische en Amerikaanse collega, op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd met een Russische Soyoez-raket. Twee dagen later arriveerde hij in het internationale ruimtestation ISS om daar een half jaar te wonen en te werken. Aan boord was hij niet alleen arts en wetenschapper, maar ook boordingenieur en onderhoudsmonteur. Op 1 juli 2012 keerde André terug en landde met zijn ruimtecapsule in de Kazachse steppe.

Woon deze inspirerende afsluitende keynote ook bij!

Heeft u ook altijd al André Kuipers willen horen spreken? Of bent u ook benieuwd naar de overeenkomsten tussen IT & Information Security en veiligheid in de ruimte? Dan is dit uw kans! Vraag nu uw toegangsbewijs aan en verzeker een plaatsje in de zaal.

Meld u hier aan

Gerelateerde blogs

<string>(

vrijdag 22 maart 2019

Laat privacywetgeving je niet verlammen en blijf innoveren met AI

<string>(

vrijdag 10 maart 2017

Het wachtwoord is (bijna) dood. Leve de biometrie!

<string>(

donderdag 02 februari 2017

De IT & Information Security Benchmark: Hoe nemen we security beslissingen? Ratio vs emotie

<string>(

maandag 10 oktober 2016

Security in een netwerk waar grenzen vervagen

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.