Nieuwsbrief
Gepubliceerd: woensdag 15 november 2017

Welke Cloud IAM leverancier is geschikt voor u?

Menselijke fouten zijn de grootste veroorzakers van een datalekken. Het gaat daarbij zeker meestal niet om kwaadwillende medewerkers, maar vooral om onbewust gedrag op de werkvloer. De privacy van vertrouwelijke bedrijfsinformatie staat echter op het spel. Een Cloud IAM oplossing kan uitkomst bieden. Maar welke leverancier is geschikt voor u?

Welke Cloud IAM leverancier is geschikt voor u? 1

Menselijke fouten zijn de grootste veroorzakers van een datalekken. Het gaat daarbij meestal niet om kwaadwillende medewerkers, maar vooral om onbewust gedrag op de werkvloer. Hierdoor wordt – nietsvermoedend - de privacy van vertrouwelijke bedrijfsinformatie op het spel gezet. Aan u als werkgever de eer om toegang tot uw informatie te beschermen, zonder uw personeel te beknotten.

Snel en veilig werken in het digitale tijdperk

Hackers en cybercriminelen worden daarnaast steeds geraffineerder en vinden continu weer nieuwe methodes om informatie te stelen. In deze snel veranderende wereld, is en blijft ‘Identity management’ een constante factor. Want: hoe kan de security manager in uw organisatie zijn werk doen als die niet precies kan volgen wélke gebruiker wát doet? Tel daarbij op dat organisaties tegenwoordig steeds meer digitaal gaan doen, wat ertoe leidt dat identity steeds een belangrijker thema wordt.

Cloud Identity en Access Management

Maar identity en accesss management goed inrichten is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Vaak ontbreekt het aan tijd, expertise en budget. Om die zorg weg te nemen, kan Cloud IAM een functionele oplossing bieden. Met Cloud IAM profiteert u van de volgende 4 voordelen

  • U bent minder afhankelijk van personeel dat is gespecialiseerd in Identity & Access Management
  • Cloud apps worden beter beveiligd met Cloud IAM
  • U hoeft geen tijd, moeite en geld te steken in het upgraden van IAM software
  • U kunt cloud apps veel sneller beschikbaar maken.

Buyer's Guide

Wilt u meer weten over wat Cloud IAM precies is en hoe het u organisatie naar een hoger veiligheidsniveau kan tillen, zonder in te boeten op andere bedrijfsprestaties? In deze Cloud IAM’s buyer’s guide leest u waar u op moet letten bij het kiezen van een oplossing. deze oplossing.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.