Nieuwsbrief
Gepubliceerd: dinsdag 24 juli 2018

Webinar: Azure Security Center uitgelegd

Cybersecurity is van levensbelang voor elke organisatie. Een hack of datalek kan desastreus zijn voor het imago. Je wil eenvoudig overzicht behouden. Dat is lastig wanneer data niet alleen meer on-premise, maar ook op verschillende cloudplatformen staat. Met Azure Security Center krijg je grip, waar de data ook staat. In deze hands on webinar zie je hoe eenvoudig cyberveiligheid kan zijn.

Webinar: Azure Security Center uitgelegd 1

Cybersecurity is een heet hangijzer. Regelmatig lezen we dat er privacygevoelige- en bedrijfsgegevens gestolen worden. Datalekken kunnen worden voorkomen met goede technische maatregelen. Het lastige is dat data bij moderne organisaties overal kunnen staan: verschillende cloud-omgevingen en on-premise. Je wil Dev/Ops-flexibiliteit bieden en tegelijkertijd overzicht behouden en kunnen ingrijpen vanuit één tool. Dat kan met het Azure Security Center (ASC), waar dit webinar op in gaat.

Overzichtelijk en optimaal beveiligd

In dit webinar delen John de Jager en Maarten Goet hun kennis over ASC. Deze consultants laten zien dat je met deze suite identiteit- en toegangsbeheer, compute, storage en het netwerk overzichtelijk en adequaat beheert. Ze doen dit aan de hand van een demo waardoor je ziet hoe eenvoudig het is om het overzicht te behouden, waar de data of virtuele machines ook staan. Dit webinar toont onder andere:

  • De verschillende mogelijkheden van Azure Security Center
  • Hoe zie je de huidige beveiligingsstatus van je IT-omgeving
  • Hoe je Azure Security Center toepast in een hybride omgeving
  • Hoe je overzicht houdt met Dev/Ops-flexibiliteit

Integratie met third party systemen

Dit webinar neemt je in vogelvlucht mee langs alle mogelijkheden van ASC, het gemak, de veiligheid en de integratie van systemen en ook partner solutions. Heb je een firewall of andere veiligheidsoplossing van een Microsoft partner? Dan kun je die ook managen vanuit het dashboard van ASC. Deze webinar is verplichte kost voor alle Chief Security Offers die willen weten hoe zij hun systemen overzichtelijk en geautomatiseerd willen beveiligen.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.