Nieuwsbrief
Gepubliceerd: maandag 19 juni 2017

Security en Software-Defined Storage

Eisen aan storage en security worden steeds stringenter. Tegelijk neemt de hoeveelheid data die moet worden opgeslagen enorm toe. Met software-defined storage verbeteren bedrijven zowel de security als hun opslagcapaciteit. In dit e-book lees je alles over deze intelligente opslagtechniek.

Security en Software-Defined Storage 1

Security is een van de pijlers van het nieuwe informatietijdperk. Hoe meer data er verzameld worden, hoe belangrijker het wordt om deze veilig te kunnen opslaan. Wanneer dit niet goed gebeurt, dan kan dit per jaar miljarden kosten. IT security-initiatieven staan wereldwijd daarom hoog op de agenda van bedrijven.

Cybersecurity is van cruciaal belang

De gevaren waar bedrijven mee te maken hebben, komen zowel van binnen als van buiten. Het kan gaan om een cyberaanval die ziekenhuizen platlegt, maar bijvoorbeeld ook om natuurrampen die datacentra treffen. Of wat te denken van een harde schijf die door oververhitting crasht of een onhandige medewerker die per ongeluk de verkeerde stekker uit het stopcontact trekt. Je moet er niet aan denken dat het je bedrijf overkomt.

Betere samenwerking tussen hard- en software

Daarom is het zo belangrijk om storage en security goed te laten samenwerken. Voor een effectieve gegevensbescherming moeten data goed gemanaged kunnen worden. Dit alles kan betekenen dat je te maken krijgt met hoge kosten en complexe informatiestromen. Om dit te voorkomen is het verstandig de storage in de pas te laten lopen met een flexibele security.

Wat is software-defined storage?

Software-defined storage (SDS) is een virtualisatietechniek waarmee onder meer server- en securitybronnen met software kunnen worden geregeld, onafhankelijk van de hardware die wordt gebruikt. Hierdoor kun je handiger werken, eenvoudiger de IT beheren, kosten besparen en gemakkelijker schalen.

Voorsprong dankzij techniek
Wil je weten waarom SDS uw storage én cybersecurity toekomstbestendiger maakt, download dan Software-Defined Storage for Dummies. In dit fascinerende e-book lees je alle ins en outs over dit onderwerp. Wil je de storage in je organisatie flexibeler, veiliger en goedkoper? Download het boek nu en gun jezelf de voorsprong op de concurrentie.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.