Nieuwsbrief
Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020

Phishing: hap jij toe?

Iedereen weet inmiddels wat phishing is. Maar toch trappen we nog steeds te vaak in de digitale val van cybercriminelen. In dit rapport lees je meer over de phishing-aanvallen waarmee bedrijven nu te maken hebben, krijg je inzicht in hoe zo’n aanval precies werkt en welke sectoren een populair doelwit zijn voor deze aanvallen.

Phishing: hap jij toe? 1

Waar voorheen oplichters deur tot deur gingen en probeerden geld los te krijgen met een vlotte babbel, proberen internetcriminelen dat nu via digitale kanalen. Internet is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd is, en de trucs van de cybercriminelen ook. Knullige e-mails van Nigeriaanse prinsen zijn vervangen door niet-van-echt te onderscheiden e-mails van banken of creditcardmaatschappijen. Het is de hoogste tijd om het fenomeen phishing onder een vergrootglas te leggen!

State of the Internet rapport: phishing

Dit rapport geeft je inzicht in de basisingrediënten van iedere phishing-aanval: het aas en een landing. Het laat je ook zien hoe levenscyclus en ontwikkeling van zo’n phishing-aanval eruitziet. Verder lees je in dit rapport ook meer over:

  • De evolutie van phishing: van e-mail fraude naar social media en mobiele fraude
  • De gemiddelde levensduur van phishing kits
  • Populaire doelwitten van phishing-aanvallen
  • Generieke phishing versus spear-phishing
  • Manieren om je te beschermen tegen verschillende soorten phishing-aanvallen
  • Wat is Phishing-as-a-Service?
  • Toekomst van phishing

De ins en outs van phishing

Wie meer wil weten over het fenomeen phishing, zich beter wil beschermen tegen deze populaire vorm van cybercriminaliteit of wie gewoon erg benieuwd is naar wat Phishing-as-a-Service precies inhoudt: download snel dit State of the Internet rapport – phishing. Het zit bomvol interessante feiten, actuele statistieken en praktijkcases die je helpen bij het opzetten van een betere bescherming van jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.