Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019

Pak de IoT-uitdagingen nu aan!

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van IoT en naar verwachting zullen de komende jaren steeds meer bedrijven investeren in deze technologie. Jouw onderneming mag natuurlijk niet achterblijven, daarom is het belangrijk om alle ins en outs van deze technologie onder de loep te nemen. Dit e-boek zet de details van IoT op een rij en helpt je bij het opzetten van een IoT-strategie in jouw onderneming.

Pak de IoT-uitdagingen nu aan! 1

We vertellen niets nieuws als we zeggen dat IoT belangrijker wordt voor organisaties. Logisch, het maakt onze wereld namelijk meetbaar en voorspelbaar. Organisaties zijn in staat om datagedreven, betere en snellere beslissingen te nemen. Worden in de fabriekshal bij de verpakkingsmachine afwijkende waarden gesignaleerd? Dan wordt downtime vermeden door preventief onderhoud door te voeren. Maar niet alleen verminder je het risico op onverwachte downtime, de data uit jouw apparaten helpt ons bij het verbeteren en optimaliseren van processen.

En we zijn nog maar net begonnen

Wie denkt dat de IoT-hype op zijn hoogtepunt is, heeft het goed mis. Naar schatting zullen bedrijven in 2023 bijna 450 miljard dollar investeren in het slim maken van apparaten. De vraag is dus niet of jij wat met IoT moet, maar of je al begonnen bent. Dit e-boek laat je zien hoe je stap voor stap start met jouw IoT-strategie. Van de basisprincipes tot security en privacy uitdagingen; dit e-boek vertelt je alles wat je moet weten.

De IoT-reis

Bedrijven die starten met een IoT-strategie doen er goed aan om niet onmiddellijk live te gaan met alle toeters en bellen. Beter is het om stap voor stap toe te werken naar een geïntegreerde organisatie. De meeste bedrijven volgen dan ook deze 3 stappen in hun IoT-strategie:

  1. Verbind je bedrijf
  2. Innoveer je product
  3. Transformeer je bedrijf

Wat zijn de uitdagingen van bedrijven in dit traject? Hoe pak je deze aan? Dat zijn vragen die uitgebreid aan bod komen in dit e-boek.

Gouden tips, grootste misverstanden en security-risico’s

Niet alleen de stappen die je volgt richting een succesvolle IoT-strategie, maar ook de misverstanden rondom dit onderwerp, de uitdagingen op het gebied van security en privacy en zoveel meer worden beschreven in dit e-boek. Start vandaag nog met jouw IoT-strategie en begin met het downloaden van dit e-boek.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.