Nieuwsbrief
Gepubliceerd: woensdag 12 juli 2017

IAM succesvol in 3 stappen

De IAM-oplossing van vandaag de dag is niet meer ‘de good guys naar binnen en de bad guys naar buiten’. Tegenwoordig komt 60% van alle security aanvallen van binnen de organisatie. Lees deze whitepaper om erachter te komen wat je kan doen om een volwassen IAM-oplossing neer te zetten.

IAM succesvol in 3 stappen 1

Identity & Access Management speelt een steeds belangrijkere rol in het beheer van een complexe gedistribueerde IT-omgeving. IAM hield voorheen voornamelijk het beheer van identiteiten en toegang in, maar dit is tegenwoordig veel omvangrijker.

De reis naar een volwassen IAM-systeem in 3 stappen

Identity & Acces Management helpt bij de zakelijke doelstellingen als security, productiviteit en compliance op zowel de korte als lange termijn. Om een IAM-systeem uit te laten groeien tot een volwassen systeem zijn er 3 stappen te onderscheiden:

1. Evalueren

Het evalueren van uw huidige IAM-systeem is een logische eerste stap. Zo kom je erachter wat de huidige staat is van het systeem en waar de pijnpunten liggen.

2. Ontwerpen

Zodra er een duidelijk beeld is van het huidige IAM-systeem, wordt het tijd om te kijken hoe de verbeterpunten uitgevoerd kunnen worden.

3. Uitvoeren

Als de evaluatie klaar is en de ideeën voor de toekomst zijn uitgedacht, is het tijd om het plan uit te voeren. De kosten van het uitvoeren kunnen verlaagd worden omdat het van tevoren goed is uitgedacht.

Aan de slag

De hierboven beschreven 3 stappen zijn natuurlijk redelijk kort door de bocht. In de whitepaper worden deze stappen uitgebreid toegelicht. Lees snel verder en zorg ervoor dat jouw IAM-systeem een slag kan slaan naar volwassenheid.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.