Nieuwsbrief
Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020

Hoe houd je jouw klantdata veilig?

Om als bedrijf succesvol te worden maak je optimaal van jouw klantdata. Deze digitale gegevens zijn inmiddels ons kostbaarste bezit en moeten daarom optimaal beschermd worden. Op de weg naar succes zullen organisaties alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat kostbare data in de verkeerde handen terechtkomt. Maar hoe pak je dat aan?

Hoe houd je jouw klantdata veilig? 1

Met digitale klantdata leer je meer over je klanten en hoe ze nog beter te helpen. Deze klantgegevens zijn inmiddels het kostbaarste bedrijfsbezit. Het beschermen van deze klantdata heeft daarom topprioriteit. Komt de data in verkeerde handen, dan levert dat op zijn minst een flinke deuk in het imago op…

Vertrouwen winnen door beste beveiliging

Er gaat geen dag voorbij of we worden geconfronteerd met nieuws over datalekken of bedrijven die ten prooi zijn gevallen aan ransomware. De introductie van de AVG heeft ervoor gezorgd dat privacy en het delen van online informatie hoger op de agenda terecht staat. Wil je het vertrouwen van klanten winnen, dan is het noodzakelijk om de grootste zorg te besteden aan het beschermen van persoonlijke gegevens. Zo voorkom je dat jouw klanten het slachtoffer worden van bijvoorbeeld identiteitsfraude en de organisatie geconfronteerd wordt met onherstelbare imagoschade. Een oud spreekwoord zegt ‘vertrouwen komt te voet en gaat te paard’; het opbouwen van vertrouwen is een stuk lastiger dan het schaden van dat vertrouwen.

Voorkomen is beter dan genezen

Reden te meer om ervoor te zorgen dat jouw organisatie niet in zo’n situatie terechtkomt. In deze whitepaper lees je hoe je start met het optimaal beschermen van deze belangrijke klantdata. We zetten alvast enkele onderwerpen die aan bod komen in deze whitepaper op een rij:

  • Het belang van Customer Identity en Access Management (CIAM)
  • De nood aan geavanceerde en flexibele veiligheidsfunctionaliteiten zoals scoped access
  • De beveiliging van edge netwerken
  • De rol van privacywetgevingen zoals AVG, California Privacy Act en de Canadese Personal Information Protection and Electronic Documents Act op databeveiliging
  • Hoe zorgde een grote speler uit de farmaceutische industrie voor een veiliger klantplatform?

Hoe goed bescherm jij klantdata?

Wil je meer weten over het optimaal beschermen van jouw klantdata? Benieuwd welke stappen jij nog moet zetten om jouw security naar een hoger niveau te tillen? Deze praktische whitepaper zet de belangrijkste zaken voor jou op een rij en laat zien hoe je tegemoet komt aan de verwachtingen van jouw klanten over het beschermen van hun privacygevoelige gegevens.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.