Nieuwsbrief
Gepubliceerd: donderdag 30 april 2020

Goede of slechte bot? Bot Management tools zoeken het voor je uit

Komt een verdachte activiteit in jouw IT-omgeving van een mens, of een machine? Een goede Bot Management mag niet meer ontbreken in de beveiligingsstrategie van een modern bedrijf. Maar hoe kies je de juiste partner? Forrester analyseerde de 13 belangrijkste aanbieders in de markt en kwam tot deze handige rangschikking.

Goede of slechte bot? Bot Management tools zoeken het voor je uit 1

Komt een verdachte activiteit van een mens of een machine? Bots zijn een belangrijk wapen in het arsenaal van de moderne hacker. Een slimme Bot Management tool mag dus niet meer ontbreken in de beveiligingsstrategie van een modern bedrijf.

13 Bot Management tools op rij

Maar hoe kies je nou de juiste partner voor jouw organisatie? In dit rapport analyseerde Forrester de 13 belangrijkste aanbieders in de markt: Akamai Technologies, Alibaba Cloud, AppsFlyer, Cloudflare, DataDome, Imperva, Instart, Netacea, PerimeterX, Radware, Reblaze, Shape Security en White Ops.

Aanvallen, herkennen en stoppen

Het resultaat is een handige rangschikking van deze spelers, op cruciale functionaliteiten zoals het detecteren en reageren op aanvallen plus de rapportage hiervan. De beste botbeheertools combineren uitgebreide signaalverzameling met diepe analyse om zowel eenvoudige als geavanceerde aanvallen te herkennen.

Geef alle stakeholders de juiste inzichten

De reacties op deze aanvallen variëren van simpelweg blokkeren tot methoden om aanvallers op kosten te jagen, waardoor hun aanval economisch onhaalbaar wordt. Uitblinkers in de markt rapporteren aanvallen zowel vanuit een beveiligings- als een bedrijfscontext. Zo krijgen stakeholders van marketing en e-commerce tot beveiliging of boardroom de juiste inzichten.

Score op 10 variabelen

In dit rapport van Forrester worden aanbieders vergeleken op 10 essentiële variabelen. Er wordt zowel gekeken naar de functionaliteiten van de software als de visie en strategie van de makers. Het resultaat is een goed gebalanceerd beeld van de markt, en een handige checklist voor het kiezen van de juiste partner voor jouw organisatie.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.