Nieuwsbrief
Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020

DaaS: security en governance staan voorop

Er wordt heel wat geschreven en verteld over digitale werkplekken. Want om ervoor te zorgen dat iedereen altijd en overal aan het werk kan, is zo’n digitale werkplek cruciaal geworden. Een veelgebruikte oplossing is Desktop-as-a-Service, maar wat zijn de voordelen? Hoe zit het met de veiligheid? Hoe verhoudt het zich tegenover jouw bekende VDI-oplossing? Je leest het in de ultieme DaaS-gids!

DaaS: security en governance staan voorop 1

Digitale werkplekken zijn goed op weg om de traditionele fysieke werkplek volledig te verdringen. Zeker na die lange tijd van ‘verplicht’ thuiswerken zijn veel bedrijven tot de conclusie gekomen dat medewerkers met hun eigen devices laten werken eigenlijk lang niet zo slecht is. Door ervoor te zorgen dat iedereen vanaf elk device veilig toegang heeft tot zijn of haar eigen virtuele werkplek zorg je ervoor dat jouw IT-afdeling opeens een hoop tijd overhoudt. Bovendien is het ook nog eens een stuk veiliger dan allerlei hardware met daarop bedrijfskritische bestanden. Wist je dat bijna 41% van alle datalekken tussen 2005 en 2015 terug te brengen waren naar gestolen en verloren laptops en smartphones?

DaaS: wat lees je in deze whitepaper?

Met deze whitepaper krijg je meer zicht op de mogelijkheden en voordelen van Desktop-as-a-Service (DaaS) voor jouw onderneming. Hierbij wordt aandacht besteed aan:

  • Waarom is virtualisatie van desktops en applicaties een goed idee?
  • Wat maakt digitale werkplekken zoveel veiliger dan traditionele werkplekken?
  • Hoe vult DaaS jouw bestaande VDI aan?
  • Wat zijn de verschillen van DaaS tegenover VDI?
  • Chromebook als vervanging van thin clients?
  • Waarmee moet je rekening houden als je een DaaS-oplossing wil aanschaffen?

Misschien werk je op dit moment met VDI of heb je in het verleden met VDI gewerkt. Of misschien ben je nog helemaal zoekende naar de ideale digitale werkplek voor jouw collega’s. Eén ding weet je zeker: veiligheid en goverance staan voorop en je wil minder tijd besteden aan het beheren en installeren van allerlei hardware. Ga daarom aan de slag met deze ultieme DaaS-gids en neem de informatie en tips mee in jouw keuze voor de ideale digitale werkplek voor jouw collega’s!

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.