Nieuwsbrief
Gepubliceerd: donderdag 1 juli 2021

Bewapen jouw bedrijf tegen cybercrime

Cyberaanvallen zijn al jaren een groot probleem voor bedrijven in alle sectoren, van ziekenhuizen tot universiteiten en van de detailhandel tot de horeca. Wie zich niet tegen cybercrime wapent, heeft kans om slachtoffer te worden met grote gevolgen van dien. Download daarom dit trendrapport en ontdek de 5 belangrijkste cybersecuritytrends van 2022.

Bewapen jouw bedrijf tegen cybercrime 1

Cyberaanvallen zijn al jaren een groot probleem voor bedrijven in alle sectoren, van ziekenhuizen tot universiteiten en van de detailhandel tot de horeca. Ook bedrijven in de industriële sector blijven niet bespaard. De groei in digitalisatie heeft een enorme golf aan cybercrime met zich meegenomen. Wie zich hier niet tegen wapent, heeft kans om slachtoffer te worden met grote gevolgen van dien. Download daarom dit trendrapport met 5 belangrijke cybersecuritytrends voor 2022.

Bewapen jezelf tegen cybercrime

Met het uitvouwen van de coronapandemie is cybercrime vliegensvlug gegroeid. Wordt jouw bedrijf gehackt of gegijzeld? Dan heb je kans dat jouw bedrijfscontinuïteit verstoord wordt, je financiën verliest of imagoschade oploopt. Denk maar aan het waterbedrijf in Florida wat begin 2021 werd gegijzeld met de dreiging om het drinkwater te vergiftigen. Bereid daarom jouw bedrijf voor op onontkoombare cyberaanvallen door rekening te houden met enkele van deze cybersecuritytrends:

  • De aanvallen worden frequenter en geavanceerder: bewapen je met de juiste beveiligingssoftware;
  • Outsourcing cybersecurity;
  • Naast IT ligt ook OT onder vuur;

Detecteer en reageer

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor cybercriminaliteit. Word geen slachtoffer van cybercriminelen die duizenden of miljoenen Euro’s van jou gijzelen en jouw organisatie platleggen. Download dit trendrapport en ontdek met welke 5 cybersecuritytrends jij rekening moet houden in 2022.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.