Nieuwsbrief
Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020

Alles wat je wil weten over edge-beveiliging

Traditionele security is niet meer voldoende om jouw gebruikers en data optimaal te beschermen. We bewaren steeds meer data buiten het datacenter, maar kiezen daarbij nog te vaak voor een traditionele beveiliging waarbij onze gebruikers en ons bedrijf kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. In deze whitepaper lees je hoe je met edge-security kiest voor een toekomstbestendige en veiligere aanpak.

Alles wat je wil weten over edge-beveiliging 1

Een naadloze digitale ervaring, dat is waar het voor jouw klanten om draait. Of je nu een online retailer, financiële dienstverlener of zorgverzekeraar bent; je wil optimaal communiceren, samenwerken en klanten bedienen. Maar een geweldige online ervaring is ook een veilige online ervaring. En daar wringt de schoen voor veel bedrijven, want onze traditionele security voldoet niet meer…

Ondoordringbare muur is niet meer van deze tijd

Security werd altijd gezien als het bouwen van een ondoordringbaar fort. We bouwen een virtuele dikke, hoge muur om ons datacenter heen en klaar is kees. Er komt niemand meer in en er gaat ook niets meer naar buiten. Maar die aanpak werkt niet meer. Die dikke muur vervaagt. Data uit allerlei smart devices worden bijvoorbeeld bewaard en verwerkt in databases buiten het traditionele datacenter. Hoe bescherm je die kostbare data nu het ondoordringbaar fort geen muren meer heeft? Het antwoord is edge-beveiliging.

Security dichter bij de gebruiker én het potentiële gevaar

Organisaties die kiezen voor edge-beveiliging, kiezen voor een aanpak waarbij je de bescherming tegen potentiële aanvallen verhuist naar de locatie dicht bij waar de data worden gegenereerd en verwerkt (en worden aangevallen!) en verder weg van jouw bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuur.

In deze whitepaper lees je:

  • Wat edge-beveiliging precies inhoudt
  • Hoe je edge-beveiliging implementeert
  • Hoe edge-beveiliging meer vertrouwen en veiligheid biedt

Wil jij meer weten over security at the edge en je verdiepen in deze nieuwe manier van beveiliging? Download dan snel deze whitepaper en kies voor een toekomstbestendige beveiligingsstrategie.  

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.