Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021

8 hackerstechnieken uitgelicht

Een goede online security is onmisbaar nu collega’s vooral thuis aan het werk zijn. Ook na de pandemie zal thuiswerken het nieuwe normaal worden. Daarom is het belangrijk dat jouw online beveiliging is ingericht op de meest gebruikte hackerstechnieken van dit moment. In deze whitepaper lees je welke technieken dat zijn en hoe je jouw organisatie beschermt.

8 hackerstechnieken uitgelicht 1

Nu we met z’n allen massaal in de cloud aan het werk zijn, is cybersecurity belangrijker dan ooit. De dagen dat we vanaf kantoor veilig inlogden en security vooral bestond uit firewalls en virusscanners ligt voorgoed in het verleden. Ook cybercriminelen waagden de sprong naar de cloud en zijn nu vooral op zoek naar gaten in jouw online beveiliging. Vertrouw jij in deze nieuwe situatie nog steeds op de traditionele beveiligingstools? Of ben jij wél goed beveiligd tegen de nieuwste cyberdreigingen? Het antwoord vind je in deze whitepaper; lees hier de 8 meest gebruikte hackerstechnieken en hoe je jouw organisatie hiertegen beschermt met moderne securitytools.

Welke hackerstechnieken komen aan bod?

Onder andere worden de volgende hackerstechnieken uitgelicht:

  1. Business Email Compromise
  2. Bruto force attack
  3. Pharming / DNS-amplicatie
  4. Advanced Persistent Threat

Benieuwd welke andere hackerstechnieken vaak gebruikt worden in deze tijden van cloudwerken? Dat lees je in deze whitepaper!

Hoe beveilig je jouw organisatie tegen hackers?

Zorgen dat iedereen in jouw organisatie veilig kan werken, waar en wanneer ze willen? Wil jij jouw organisatie beschermen tegen de meest gebruikte hackerstechnieken van het moment? Download deze whitepaper, bekijk de 8 populairste hackerstechnieken en leer hoe je de organisatie beter beschermt tegen deze dreigingen.  

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.