Nieuwsbrief

Neem gerust contact op!

Events

Heliview Conferences & Training B.V.

Heliview C&T

Lage Mosten 5 
4822 NJ BREDA
Postbus 9615 
4801 LS BREDA

telefoon +31(0)76-5484000
fax +31 (0)76-5484099
info@heliview.nl

Heliview Professional Marketing Services B.V.Heliview PMS

Lage Mosten 5 
4822 NJ BREDA
Postbus 9615 
4801 LS BREDA

telefoon +31(0)76-5484000
fax +31 (0)76-5484099
info@heliview.nl

Heliview Online B.V.Heliview Online

Mediapark / Gateway D
Koos Postemalaan 4
1217 ZC HILVERSUM

telefoon: +31 (0)35 6982255
fax: +31 (0)35 6982690
online@heliview.nl

Heliview Holding B.V.Heliview Holding

Lage Mosten 5 
4822 NJ BREDA 
Postbus 9615 
4801 LS BREDA

telefoon +31(0)76-5484000 
fax +31 (0)76-5484099 
info@heliview.nl

Webinars

Heliview Online beschikt over een eigen professionele webinar studio waarmee via een livestream van hoge kwaliteit webinars en online talkshow kunnen worden uitgezonden. Een webinar is een live uitzending die door deelnemers online, op hun eigen computer, tablet of smartphone te volgen is. Deelnemers zien en horen de spreker(s) live via audio en video. Veelal wordt de boodschap gebracht en ondersteund door een presentatie. Interactie is mogelijk via een vragenbox, Twitter of een poll functie.

Een webinar is uitermate geschikt om uw doelgroep te informeren en leads te genereren. Een aantal voordelen van webinars kunnen als volgt worden samengevat:

  • Een webinar kan een vroegtijdig contact met een potentiële klant faciliteren of worden ingezet om bestaande contacten verder te ontwikkelen
  • Via een webinar is het mogelijk om aan een groot publiek een demonstratie of presentatie te geven.
  • Een webinar is laagdrempelig omdat de deelnemer niet hoeft te reizen om deel te nemen.
  • De kosten van een webinar zijn relatief laag.
  • Een webinar kan veel mensen tegelijkertijd bereiken, maar kan ook met een select gezelschap een onderwerp uitdiepen.
  • De gepresenteerde content is zeer bruikbaar voor het schrijven van een whitepaper naderhand, of om te zetten in een webcast.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Tijmen Duijzer, Accountmanager: +31 (0)35 - 698 22 55

Round Tables

Een Round Table is een door een klant in samenwerking met Heliview Professional Marketing Services B.V. (Heliview PMS) georganiseerde discussie, waarbij de klant in samenwerking met Heliview PMS de content verzorgt. Tevens zal in samenspraak met Heliview PMS de doelgroep gedefinieerd en bijeengebracht worden, die vooral zal bestaan uit eerder gegenereerde leads tijdens de hieronder genoemde online campagne en op het hierboven genoemde event. Heliview PMS is verantwoordelijk voor het uitnodigen van deze doelgroep en verbindt haar onafhankelijke naam aan de bijeenkomst.

De discussie duurt ongeveer 3 uur (exclusief lunch), waarvan gedurende het eerste gedeelte een interactieve discussie plaatsvindt aan de hand van een aantal actuele uitdagende thema’s. Gedurende het tweede gedeelte vindt een besloten en gezeten lunch plaats waarbij in een informele sfeer relaties kunnen worden opgebouwd en waarin verder wordt gediscussieerd over de thema’s.

Waarom deze Round Tables?

Omdat u door middel van een Round Table discussie in contact komt met 10 tot 15 zeer specifieke deelnemers die precies tot uw doelgroep behoren. Met een Round Table heeft u deze doelgroep exclusief en interactief aan tafel.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Jan Hein Boos, Accountmanager: +31 (0)76 - 548 4000

Multichannel Campagne Integratie & Planning

In dit overzicht worden een aantal campagne componenten uitgewerkt die ‘stand alone’ of gecombineerd ingezet kunnen worden ten behoeve van uw marketing. Wanneer meerdere componenten ingezet worden kunnen de componenten worden geïntegreerd en kunnen zij elkaar versterken in de buyer journey van de potentiële klant.

Promotiemodel

Wij nodigen u graag uit om contact op het nemen met Heliview om een gezamenlijk een geoptimaliseerde campagne samen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

Windows 10: Secure your desktop

Samen weerbaar tegen social engineering

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.